Kläder med profil

Länk till Samarbetspartner:

Mascotlogo-100

Profilkläder

Under åren som gått har vi utvecklat och vidgat vårt sortiment från enbart försäljning av etiketter till numera både profilkläder, profilprodukter, trycksaker och kontorsmaterial. Just försäljning av profilkläder och arbetskläder är någonting som alltfler kunder efterfrågar hos oss.

Hög kvalité för alla tillfällen

Vi säljer högkvalitativa arbetskläder från danska MASCOT som ger Dig och Ditt företag lysande exponeringsmöjligheter. Varje jacka, tröja eller byxa som ni bär sprider Er logotyp och är ett perfekt sätt att promota sitt företag och sina tjänster. Kläderna behöver inte heller alltid bäras för att de ska göra jobbet, testa att hänga dina profilkläder med loggan synligt utåt när du är på ett café, på en flygplats eller varför inte hemma i trädgården på tvättlinan. All reklam och synlighet är bra exponering.

Profilkläder är en del av företagets identitet

Hos oss på Thomas Etikett i Emmaboda är det enkelt och smidigt att beställa profilkläder med olika tryck. Trycken på kläderna kommer inte bara sända minnen utan blir också en del av företagets identitet. Med stor spridning och koppling till företaget kommer du få en positiv effekt, oavsett företagsstorlek och bransch. Se därför till att trycka upp snygga kläder till ditt företag. Av erfarenhet vet vi att snygga och användbara profilkläder är ett framgångsrikt sätt att marknadsföra sig. Testa du också!