Om oss

Thomas Etikett startades av Thomas Gustafsson år 1995 och har genom åren försett kunder i hela landet med allt från enkla streckkodsetiketter och fraktetiketter till riktigt avancerade etiketter med udda material, färger och special-häftämne.
Sedan 2020 drivs Thomas Etikett av nya ägare då Thomas har gått i pension. Andreas Larsson och Saga Jonsson tog över företaget, men driver det i samma anda och med samma entusiasm och kvalitét. Thomas finns fortfarande med i kulisserna vid behov.
I vårt dagliga arbete vänder vi oss i huvudsak till den svenska industrin och har som mål att vara ditt förstahandsval när det kommer till etiketter.
Vårt breda kontaktnät och kunskap gör att vi kan skräddarsy den bästa och mest kostnadseffektiva produkten till just dig.

Vårt mål

Att vara en pålitlig, personlig leverantör utan mellanled. Vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda ett flexibelt och individanpassat utbud av produkter inom etiketter för industri, kontorsmateriel toners och trycksaker för reklam-ändamål. Allt ni behöver från en och samma leverantör.